De kristallenwinkel

Mijn naam is Wendy Jurgens en vanaf zaterdag 5 september 2020 ben ik de trotse eigenaresse van De Kristallenwereld (voorheen Mordor Alkmaar).

Na 17 jaar gevestigd te zijn aan de Kooltuin in het centrum van Alkmaar besloten eigenaren Anja en Patrick met pensioen te gaan en zou de winkel zijn deuren sluiten. Maar ik voelde heel sterk dat Mordor Alkmaar niet uit Alkmaar mocht verdwijnen en dus ontstond het idee om de winkel zelf voort te zetten als De Kristallenwereld. En dat is gelukt! Op een andere plek en met een iets andere invulling maar met dezelfde mooie intentie: ik hoop dat iedereen hier in alle rust kan komen om fijne oliën, kristallen, boeddha’s, wierook of yogaspullen uit te zoeken.

De winkel bevindt zich naast onze yogaschool De Yogawereld, die ontstaan is vanuit een verlangen om de wereld een beetje mooier, relaxter en blijer te maken. Als docent wil ik samen met mijn collega’s de leerlingen meenemen op een reis in je lichaam, met als resultaat een ontspannen lijf, een kalm hoofd en een grote glimlach op je gezicht. In het pand naast de winkel verzorg ik ook individuele healingen, coaching en de Lifeschool. Coaching om meer inzicht te krijgen in wie je bent, een herstel op verschillende lagen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) waardoor men verder kan met zijn of haar leven. Je wordt op de juiste weg geholpen om zo je beste leven te leven, de beste versie van jezelf te zijn. De winkel is een prachtige aanvulling hierop. Ik hoop dat de spullen die we verkopen je helpen om, net als yoga, meer eenheid en balans te creëren in jezelf. Of natuurlijk om cadeau te doen aan iemand anders. Al onze medewerkers hebben affiniteit met de producten die we verkopen en staan voor je klaar om je te helpen zoeken naar de juiste edelsteen of olie.

Ik hoop je gauw te ontmoeten in onze winkel,

Namasté Wendy