Axiniet

Axiniet

5,75

Axiniet

”Persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen”

Categorie:

Beschrijving

Axiniet

Kracht * Positiviteit * Gevoelens uiten * Loslaten * Aarding * Vitaliteit * Uithoudingsvermogen * Verkenning

Axiniet is een aardende steen die voedende energie uit de aarde onhoog trekt en door het hele lichaam verspreidt. Dit kan een goed effect hebben op je uithoudingsvermogen en vitaliteit. Het vergroot je persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen. Axiniet straalt een heilzame en helpende energie uit. Het verheldert en verruimt je bewustzijn, brengt harmonie in je emoties en balanceert je fysieke energie. Deze steen helpt je om je gevoelens te uiten en negatieve emoties en zorgen los te laten. Deze steen maakt positief en flexibel en helpt je met de uitdagingen van het leven om te gaan. Deze steen kan je helpen om je spirituele ervaringen te laten beklijven. Het kan fungeren als de steen der wijzen die je geest direct toegang geeft tot kennis. De energie van Axiniet geeft je de mogelijkheid om aspecten van andere levens te verkennen in je onderbewuste denken. Hierdoor kun je de invloeden hiervan loslaten, zodat de oude karmische wonden in dit leven heelt en hier vrij van komt. De energie van Axiniet helpt je moeilijkheden, uitstel en frustrerende obstakels uit de weg te ruimen. Het biedt toegang tot informatie op celniveau en informatie over parallelle levens. Het maakt je geest schoon om effectief te kunnen mediteren.

Het is een nuttige steen op reis. Het zorgt dat je lichaam zich makkelijker kan aanpassen aan andere tijdzones en ander klimaat. Deze steen is vooral zinvol om je fysieke gestel op peil te houden in een andere omgeving.

Op lichamelijk gebied heeft Axiniet een positieve werking op de voeten, benen en spieren. Helpt lichtenergie in je lichaam en je cellen te brengen. Uitstekende bondgenoot voor gezondheid en welzijn, fysieke vitaliteit en energie.

Element: Storm

Chakra: Basis (1ste), Derde Oog (6e)

Sterrenbeeld: Ram

Edelstenen en kristallen kunnen helend en ondersteunend werken, ze zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten je huisarts.

Ga naar de bovenkant