Chrysocolla

Chrysocolla

5,20

Chrysocolla

”Vanuit een vriendelijk hart druk ik mij uit”

Beschrijving

Chrysocolla

Helderheid * Expressie * Onderwijzen * Zachtheid * Communicatie * Kracht * Balans

Element: Water

Chrysocolla zorgt voor balans, kalme energie en innerlijk evenwicht. Werkt kalmerend of activerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als een persoon weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend en geeft kracht en zet aan tot handelen. Als een persoon nerveus of gespannen is, werkt deze steen kalmerend en verlicht overprikkeling en stress. Deze steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Chrysocolla opent je keelchakra en stimuleert om je innerlijke wijsheid helder te communiceren. Het brengt ook je hartchakra in harmonie en evenwicht waardoor je beter vanuit je hart durft te spreken en je gevoelens te uiten. Chrysocolla is een uitstekende steen voor personen die les geven, individueel en aan kleine en grote groepen. Het helpt iemand toegang te krijgen tot hogere rijken van kennis en die wijsheid vrijelijk met anderen te delen. Het houd het hoofd koel en helder wanneer er (communicatieve) verstoringen zijn in het klaslokaal.

Op lichamelijk gebied helpt deze steen bij fysieke klachten die ontstaan zijn door emotionele spanningen op te lossen: Rugpijn, krampen en menstruatieklachten. Werkt bloeddrukverlagend en stimuleert de regulatie van de schildklier, lever, longen, nieren, keel, amandelen, jicht, reuma, artritis, artrose, fibromyalgie, infecties, (brand)wonden, botten, gewrichten en bijnieren. Deze steen helpt bij darmproblemen, ziekte van Crohn, gasvorming, spastische darm en heeft een sterk ontgiftende werking. Is koortsverlagend, ontspannend, vermindert verzuring.

Chakra: Hart ( 4de), Keel (5de)

Sterrenbeeld: Stier, Weegschaal, Boogschutter, Waterman, Tweelingen, Maagd

Edelstenen en kristallen kunnen helend en ondersteunend werken, ze zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten je huisarts.

Ga naar de bovenkant