Luipaard Jaspis

Luipaard Jaspis

6,95

Luipaard Jaspis

”Blijf goed in je basis”

Beschrijving

Luipaard Jaspis

Vitaliteit * Kracht * Stabiliteit * Aarding * Groei * Evenwicht * Eerlijkheid * Zelfvertrouwen

Element: Aarde

Luipaard Jaspis is een aardende en beschermende steen en zet je met twee voeten op de grond. Deze steen gaat gepaard met vitaliteit en kracht en brengt stabiliteit aan de persoon die mogelijk chaotische energieën ervaren. Deze steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, volhardend, daadkrachtig en vastberaden en helpt je om ergens voor 100% voor te gaan. Je komt voor jezelf op en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Deze steen maakt je oprecht, hulpvaardig, eerlijk en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Luipaard Jaspis bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Deze steen absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Deze steen kan je helpen om te mediteren, diep te slapen en spiritueel te reizen.

Fysiek heeft Luipaard Jaspis een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen, hormoonstelsel, stofwisselingsklachten, zenuwstelsel, menstruatieklachten, overgangsklachten, vermoeidheidsklachten, ziekte van Parkinson, MS, oorklachten en de geslachtsorganen.

Chakra: Alle

Sterrenbeeld: Maagd, Ram, Steenbok, Schorpioen, Kreeft

Edelstenen en Kristallen kunnen helend en ondersteunend werken, ze zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten je huisarts.

Ga naar de bovenkant